Boeken van Victor

Boeken

Impact in 60 seconden:
Herziene editie!

One Minute Coaching treft doel in het bedrijfsleven! Deze vorm van coaching zet mensen werkelijk in beweging en geeft iedere leidinggevende de kans om meer uit zichzelf en zijn mensen te halen.

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens wedstrijden heeft een coach vaak niet meer dan 1 minuut de tijd om een sporter een duwtje in de rug te geven om zijn doel te bereiken. Dit zestig seconden principe is een uitstekend middel voor leidinggevenden: Coaching binnen 1 minuut kan in veel gevallen effectiever zijn dan een gesprek van een uur.

One Minute Coaching onderscheidt zich van beproefde coaching technieken doordat het direct tot de kern komt. In dertig opzichzelfstaande praktijkverhalen laat Victor Mion zien hoe dat in zijn werk gaat. Uitgangspunt zijn de vier communicatietechnieken die kunnen worden ingezet om mentale stemmingen te beïnvloeden: inspireren, complimenteren, confronteren en provoceren.

Levertijd: 2-3 werkdagen.
Verzendkosten € 3,95 (vanaf 2 boeken gratis!).

Boekreviews

Prettig boek. Makkelijk leesbaar en niet alleen voor het bedrijfsleven. Ook handig als je kinderen hebt die je probeert te motiveren of inzicht te geven. Het boekje houdt ook een spiegel voor, ......ben ik wel een goede communicator? Waar liggen mijn verbeterpunten en ....hoe kom ik over? Ga het nu voor de 3e keer lezen!
Victor Mion is een fantastische coach en dit boek is dan ook zeer waardevol. Ik heb One Minute Coaching 9 jaar geleden geleerd van Victor Mion, en ik pas het nog steeds in al mijn coaching sessies met veel succes. Dank je, Victor!
• Overzichtelijk
• Praktisch toepasbaar
• Heldere boodschap

Het boek is makkelijk leesbaar, volop herkening en handzaam. Past in je tas en je kunt het altijd nog even opzoeken.
Geweldig boek is dit. Het geeft je houvast. Het leest makkelijk, het is to the point en duidelijk!

Vooral het herkenen van de situatie deed mij persoonlijk heel erg goed. Ook hoe om te gaan met dergelijk gedrag is fijn en bruikbaar.
Vorige
Volgende

Bedrijven waar Victor mee samenwerkt