Trainersopleiding One Minute Coaching

De opleiding bestaat uit:

Een jaartraining van 7 dagdelen training.

Je traint samen met andere ‘aspirant trainers’ in zeven sessies van drie uur, die in een tijdbestek van tien maanden worden gegeven, op de principes van de methode One Minute Coaching. Daarnaast ontvang je tien uur begeleiding bij het geven van de trainingen One Minute Coaching in jouw eigen praktijk.

Begeleiding

De tien uur begeleiding van jou als trainer is zowel on- als offline en gericht op het versterken van jouw mentale veerkracht onder alle omstandigheden. Hierdoor:

 • sta je zelfverzekerder voor groepen,
 • speel je daadkrachtiger en creatiever in op de groepsdynamiek en
 • word je commercieel vaardiger.

De uitgangspunten van One Minute Coaching werken ondersteunend.

Bijscholing

Samen met de andere trainers en acteurs One Minute Coaching volg je minimaal drie van de zes bijscholingssessies per jaar. Daarin word je geschoold in de laatste communicatietechnieken aan de hand van actuele praktijksituaties.  Je leert tijdens deze intervisiemomenten van elkaar en neemt nieuwe tools mee naar de praktijk. Ook op het gebied van acquisitie word je getraind om je eigen merk te versterken en je concept binnen 1 minuut te presenteren.

De investering voor de opleiding, bijscholing en begeleiding is € 3.500, 00.

Waarom One Minute Coaching?

 1. Een methode toevoegen aan je eigen methodes, die direct toe te passen is en direct resultaat geeft.
 2. Contact, netwerken en kennisdelen met andere trainers binnen het OMC-netwerk. Gebruik maken van een krachtig en al succesvol netwerk.
 3. Leermomenten door workshops en trainingen te volgen. Leer van anderen!
 4. Leermomenten door workshops en trainingen te geven. Veel mogelijkheid om te oefenen!
 5. Acquisitie training (enorm waardevol voor trainers/coaches).
 6. Zelf trainingen mogen verkopen in naam van OMC en daar dus ook geld mee verdienen
 7. Je eigen merk versterken door OMC-methode te kunnen aanbieden
 8. In een jaar tijd een nieuwe techniek aanleren die je in extreem veel coach/trainingssituaties kunt gebruiken.
 9. Jezelf leren presenteren.
 10. Tools leren waar je zelf in je dagelijks leven veel aan hebt.

Trainersopleiding Open Training

[tabby title=”Info”]

Open training

(duur: 7 x 1 dagdeel)

Aan het einde van deze opleiding van 7 dagdelen heb je een succesvolle trainingsmethode tot je beschikking die je bij je eigen klanten kunt inzetten. Je leert ‘in het moment’ te beïnvloeden, waardoor je op effectieve wijze gedragsveranderingen bewerkstelligt op de afdelingen en in de teams waar je mee werkt. Daarnaast verstevigt deze methode jouw huidige concept(en) en zullen je bedrijfsresultaten verbeteren.

Voor wie is deze training bedoeld?

Trainers, acteurs en consultants

De trainersopleiding is bedoeld voor trainers die een volgende stap willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling, voor acteurs die het trainen willen leren en voor consultants die positief willen leren omgaan met weerstand van mensen in een groep.

Je leert op veerkrachtige en constructieve wijze om te gaan met je klanten waardoor je nog meer rendement haalt uit de opdrachten. Met deze opleiding word je trainer One Minute Coaching, ben je vrij om deze trainingen te verkopen en word je ingezet op andere trainingstrajecten door het netwerk van One Minute Coaching.

We hebben altijd een vrijblijvend intakegesprek voor verdere uitleg en het biedt jou de mogelijkheid te bekijken of One Minute Coaching bij jou past.

[tabby title=”Datum/locatie”]

Trainingsdata:

Sessie I: 24 januari 2019
Sessie II: 28 februari 2019
Sessie III: 25 april 2019
Sessie IV: 13 juni 2019
Sessie V: 19 september 2019
Sessie VI: 15 oktober 2019
Sessie VII: 21 november 2019

Tijd:
17.30 – 21.00 uur

Locatie:
Nog niet bekend

[tabby title=”Investering”]

€ 3.500,00 voor zeven dagdelen

Na zeven dagdelen beheers je de vaardigheden om in de praktijk op ieder moment te ‘One Minute Coachen’. Je bent in staat de mentale stemmingen van de ander in korte tijd te lezen en te beïnvloeden, waardoor mensen effectiever werken en met plezier meer produceren.

[tabby title=”Inschrijven”]

Schrijf je hier in voor deze open training.

[tabbyending]

Kennismakingsworkshop

[tabby title=”Info”]

Kennismaken met One Minute Coaching voor trainers?

(duur: 1 dagdeel)

Wil je voordat je je inschrijft voor de open training ontdekken en ervaren wat het voor jouw praktijk kan betekenen? Kom dan naar de introduction workshop van 28 februari 2019. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een trainingsacteur en maak je op interactieve wijze kennis met de uitgangspunten van One Minute Coaching. Je kunt vragen stellen en hebt na afloop een helder beeld wat het jou als ervaren professional oplevert om deze methode in je repertoire te hebben..

[tabby title=”Datum/locatie”]

Data:

Op dit moment niet gepland. Neem contact op voor informatie.

Locatie: Nog niet bekend

[tabby title=”Investering”]

De kosten voor de kennismakingsworkshop zijn € 50,00 excl. BTW, incl. het boek One Minute Coaching – Impact in 60 seconden van Victor Mion.

[tabby title=”Inschrijven”]

Schrijf je hier in voor deze kennismakingsworkshop.

[tabbyending]

Membership One Minute Coaching

Het membership is bedoeld voor trainers, acteurs en consultants die zich willen het verdiepen in de vaardigheden en de principes van One Minute Coaching. Van ingehuurde professionals als trainers, acteurs en consultants wordt immers ‘practice what you preach’ verwacht. Gedurende minimaal drie en maximaal zes dagdelen worden deze principes bij jou als member getraind zodat het uiteindelijk jouw ‘way of life’ wordt.

Door de intervisie momenten, die onderdeel zijn van het membership, kun je het geleerde oefenen, toetsen, leer je beter onderling samen te werken met je deelnemers en collega trainers. Daarnaast vergroot en verstevig je je netwerk.

Meer informatie?