Training One Minute Coaching

Als leidinggevende wil je dat je team en de medewerkers in je team het beste uit zichzelf halen.
Je wilt motiveren en inspireren in het moment zonder ellenlange gesprekken te voeren. De training One Minute Coaching geeft je de kans om meer uit jezelf, de individuele medewerker en je team te halen.

Hoe?

Door ‘one minute at a time’ een medewerker in zijn mentale stemming (mindset) te beïnvloeden. Dat doe je in het moment, zodat je direct inspeelt op de mentale processen.

Bekijk hier in slechts 1 minuut per video een voorbeeld van:

Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers. Onze trainingen worden gegeven door trainers die veerkracht laten zien. Trainers die als geen ander weten hoe je in ‘One Minute’ het beste uit de ander kan halen.

Inschrijven

Open trainingen

[tabby title=”Info”]

Open trainingen

(duur: 3 x 1 dagdeel)

Je bent een teamleider, supervisor of (afdelings)manager in een dynamische omgeving.

  • Je bent druk met het verrichten van taken en opdrachten en komt nauwelijks toe aan het begeleiden van de mensen.

  • Je hebt voortdurend te weinig tijd voor je mensen en je geeft weinig positieve aandacht, daar waar je mensen dat wel verdienen.

  • Je wil resultaten en bent op zoek naar een methodiek die mensen helpt succesvoller te worden, zonder veel tijd kwijt te zijn.

  • Je bent geïnteresseerd om deze methode eigen te maken, ook om de nieuwe vaardigheden van je mensen te borgen.

Je krijgt, om wat voor reden dan ook, de collega’s uit je eigen organisatie niet mee. In dat geval is een open training een oplossing. Tijdens de training word je door de trainer One Minute Coaching en een trainingsacteur voortdurend uitgedaagd.

[tabby title=”Datum/locatie”]

Data volgende trainingsreeksen

Volgende data:

Start 22 oktober 2020
Open training sessie I: donderdag 22 oktober 2020 van 13-16:30 uur.

Open training sessie II: donderdag 19 november 2020 van 13-16:30 uur.
Open training sessie III: donderdag 15 december 2020 van 13-16:30 uur.

Tijd:
13:00 – 16:30 uur

Locatie:
UniePlaza
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

[tabby title=”Investering”]

€ 1.195,00 voor drie dagdelen.

Na drie dagdelen beheers je de vaardigheden om in de praktijk op ieder moment te One Minute Coachen. Je bent in staat de mentale stemmingen van de ander in korte tijd te lezen en te beïnvloeden. Daardoor werken mensen effectiever en produceren ze meer met meer plezier.

[tabby title=”Inschrijven”]

Er zijn momenteel geen nieuwe data gepland.

[tabbyending]

Kennismakingsworkshops

[tabby title=”Info”]

Kennismakingsworkshops

(duur:  1 dagdeel)

Kennismakingsworkshop waarin leidinggevenden van verschillende bedrijven op een interactieve manier kennis maken met de uitgangspunten van het One Minute Coachen. Een trainingsacteur brengt je op speelse wijze in specifieke en herkenbare praktijksituaties die 1-op-1 vergelijkbaar zijn met situaties van de eigen werkvloer. Aan het einde van deze workshop ben je je bewust van de invloed van mentale stemmingen op het presteren van mensen.

Voor wie?

Teamleiders, supervisors en (afdelings)managers

Vier keer per jaar organiseren we een kennismakingsworkshop waarin leidinggevenden van verschillende bedrijven op een interactieve manier kennis maken met de uitgangspunten van het One Minute Coachen. Een trainingsacteur brengt de deelnemers op speelse wijze in specifieke en herkenbare praktijksituaties die 1-op-1 vergelijkbaar zijn met situaties van de eigen werkvloer.

[tabby title=”Datum/locatie”]

Data eerstvolgende kennismakingsworkshop:
Er zijn momenteel geen nieuwe data gepland.

Locatie:
UniePlaza
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

 

[tabby title=”Investering”]

De kosten zijn slechts € 95 exclusief BTW. Je ontvangt gratis het boek One Minute Coaching – Impact in 60 seconden van Victor Mion.
[tabby title=”Inschrijven“]

Schrijf je hier in voor deze kennismakingsworkshop.

Er zijn momenteel geen nieuwe data gepland.

[tabbyending]

Trainingsaanbod op maat

Naast onze open trainingen en kennismakingsworkshops bieden we One Minute Coaching ook aan in andere vormen. Er is altijd wel een vorm die aansluit bij jouw wensen of die van de organisatie. Bekijk de trainingen op maat of neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen