One minute coaching

One minute coaching

Medewerkers met een topsportmentaliteit, die mentaal veerkrachtig zijn, kunnen optimaal presteren. Maar hoe krijg je hen zo ver? Dat is makkelijker en minder tijdrovend dan je denkt.
De begeleiding van je medewerkers bestaat vaak uit korte momenten. “Heb je even?” De training One Minute Coaching geeft jou als leidinggevende, de kans meer uit deze momenten te halen.
arrows-greenLees meer

60 seconds to impress

60 seconds to impress

Een goed telefoongesprek voeren is een vak. Elke call geconcentreerd uitvoeren en steeds opnieuw de uitdaging aangaan om ieder telefoongesprek succesvol te laten verlopen is topsport. Hoe zorg je ervoor, als professional, dat bellen leuk is en blijft? Met onze training 60 Seconds to Impress trainen we de mentale veerkracht van medewerkers met intensief klantcontact.
arrows-greenLees meer

Straight talking - Klare taal

Straight talking – Klare taal

Hoe creëer je zelfsturende teams die goed samenwerken en goede resultaten halen? Met onze training Straight Talking – Klare Taal leren medewerkers de mentale stemmingen van collega’s te herkennen en erkennen.
arrows-greenLees meer

Train de trainer

Opleiding voor trainer One Minute Coaching

Ben je trainer of consultant en sta je regelmatig voor groepen mensen? Dan is de opleiding voor trainer One Minute Coaching wat voor je. Het leert je effectief omgaan met weerstand, geeft meer zelfvertrouwen in het omgaan met groepen en geeft mentale veerkracht.
arrows-greenLees meer