Cases

xerox

Bij het facilitair Contact Center van Xerox in Enschede hebben de teamleiders na overleg met Anita Boschman, Manager Innovation & Business Improvement, getraind met het toepassen van het One Minute Coachen on-the- job…

Lees verder

eneco

Eneco heeft gebruik gemaakt van het 60 Seconds to Impress programma voor de medewerkers van de Customer Service afdeling. Het doel daarvan was de klanttevredenheid van deze afdeling te vergroten.
Bijgaande link geeft een impressie van de training.

Bekijk de video

De back offices van veel banken hebben het zwaar. Het gaat veelal om zeer ervaren mensen die op basis van specialistische kennis goed werk doen voor de bank en hun klanten. Deze mensen hebben de gewoonte ontwikkeld om te wachten op….

Lees verder

Pricewise is street-wise. Een sexy en snel bedrijf met veel jonge mensen die Pricewise vaak als een ‘tussenstation’ zien in hun persoonlijk ontwikkeling. Veel verschillende disciplines: IT, klantenservice, marketing, sales en acquisitie komen bij elkaar…

Lees verder

Onze klanten

Reviews

Bekijk hieronder de laatste 5 reviews van eerdere deelnemers aan onze trainingen. Bekijk hier alle reviews. Laat hier een review achter als je een training hebt gevolgd.

Filter
1 - 5
Review voor Klare taal
5/5

One Minute Coaching of in dit geval Klare Taal heeft mij geleerd om veel meer in te zien dat datgene we als Kempenhaeghe willen, we in potentie eigenlijk al hebben.

Review voor Klare taal
5/5

One Minute Coaching of in ons geval Klare Taal heeft mij enorm geholpen me meer bewust te zijn van mijn eigen mindset, waardoor ik onder veel omstandigheden energiek blijf en mijn mensen optimaal weet te coachen.

Review voor One minute coaching
5/5

We zijn in 2020 een heel mooi traject gestart met Victor. Daarin zag ik dat de collega’s in korte tijd echt gemotiveerd raakten om zaken anders aan te pakken. Dit had direct een positieve invloed op de communicatie, de onderlinge samenwerking en de cultuur. De combinatie van team sessies met 1-op-1 coaching, zorgde voor de juiste balans tussen onderlinge omgang en persoonlijke aandacht.

Review voor One minute coaching
5/5

One Minute Coaching windt er geen doekjes om. Als het gezegd moet worden dan gebeurt dat ook en altijd met respect. Dit scheelt veel tijd en voorkomt gezeur.

Review voor One minute coaching
5/5
Aanrader

We werken erg fijn samen met Victor. Met zijn methode One Minute Coaching heeft hij de teamhoofden en de teamcoaches iets meegegeven waar ze de rest van hun carrière wat aan hebben. Zijn kritische blik met de humoristische invalshoek zorgen ervoor dat de sessies leuk en leerzaam zijn om te volgen. Aanrader voor iedereen.