Cases

KPN

One Minute Coaching in de praktijk. De teamleiders van KPN laten zien hoe je One Minute Coaching on-the-job toepast. Zij zijn getraind in het direct aanspreken en coachen van de medewerkers. KPN: “De winst zit het erin dat je in een korte tijd heel veel mensen positief kunt beïnvloeden”. Hierdoor verbeteren sales en service resultaten.

Bekijk de video

Reviews

Bekijk hieronder de laatste 5 reviews van eerdere deelnemers aan onze trainingen. Bekijk hier alle reviews. Laat hier een review achter als je een training hebt gevolgd.
Filter
1 - 5
Review voor Klare taal
5/5

One Minute Coaching of in dit geval Klare Taal heeft mij geleerd om veel meer in te zien dat datgene we als Kempenhaeghe willen, we in potentie eigenlijk al hebben.

Review voor Klare taal
5/5

One Minute Coaching of in ons geval Klare Taal heeft mij enorm geholpen me meer bewust te zijn van mijn eigen mindset, waardoor ik onder veel omstandigheden energiek blijf en mijn mensen optimaal weet te coachen.

Review voor One minute coaching
5/5

We zijn in 2020 een heel mooi traject gestart met Victor. Daarin zag ik dat de collega’s in korte tijd echt gemotiveerd raakten om zaken anders aan te pakken. Dit had direct een positieve invloed op de communicatie, de onderlinge samenwerking en de cultuur. De combinatie van team sessies met 1-op-1 coaching, zorgde voor de juiste balans tussen onderlinge omgang en persoonlijke aandacht.

Review voor One minute coaching
5/5

One Minute Coaching windt er geen doekjes om. Als het gezegd moet worden dan gebeurt dat ook en altijd met respect. Dit scheelt veel tijd en voorkomt gezeur.

Review voor One minute coaching
5/5
Aanrader

We werken erg fijn samen met Victor. Met zijn methode One Minute Coaching heeft hij de teamhoofden en de teamcoaches iets meegegeven waar ze de rest van hun carrière wat aan hebben. Zijn kritische blik met de humoristische invalshoek zorgen ervoor dat de sessies leuk en leerzaam zijn om te volgen. Aanrader voor iedereen.