Training op maat

Trainingen One Minute Coaching worden altijd op maat gemaakt.

Aan de hand van voorbereidende gesprekken met leidinggevenden van de afdeling of het bedrijf, worden concrete, tastbare en realistische doelen voor de training opgesteld. Afhankelijk van de groepsgrootte, de bedrijfsaard en de doelen met het trainingstraject, varieert de trainingslengte van 1,5 uur tot 3,5 uur per sessie.

Ieder trainingstraject bestaat altijd uit een aantal sessies met een tussenliggende periode van drie weken waarin de geleerde technieken in de praktijk worden toegepast. De trainingssessies geven de deelnemers een energie boost, inzicht in hoe je effectiever communiceert en een grotere bewustwording van de persoonlijke veerkracht. Er ontstaat een gemeenschappelijke taal binnen het team, waardoor meetings effectiever verlopen, er sneller intern gecoacht wordt en er een betere werksfeer ontstaat.

Heeft u interesse in een training op maat? Maak dan een afspraak om uw wensen te bespreken.

Ja, ik wil meer weten over trainingen op maat

One minute coaching

One Minute Coaching

Medewerkers met een topsportmentaliteit, die mentaal veerkrachtig zijn, kunnen optimaal presteren. Maar hoe krijg je hen zo ver? Dat is makkelijker en minder tijdrovend dan je denkt.
De begeleiding van je medewerkers bestaat vaak uit korte momenten. “Heb je even?” De training One Minute Coaching geeft jou als leidinggevende, de kans meer uit deze momenten te halen.
arrows-greenLees meer

60 seconds to impress

Customer Care: 60 Seconds to Impress

Een goed telefoongesprek voeren is een vak. Elke call geconcentreerd uitvoeren en steeds opnieuw de uitdaging aangaan om ieder telefoongesprek succesvol te laten verlopen is topsport. Hoe zorg je ervoor, als professional, dat bellen leuk is en blijft? Met onze training 60 Seconds to Impress trainen we de mentale veerkracht van medewerkers die intensief klantcontact hebben.
arrows-greenLees meer

Straight talking - Klare taal

Teamtraining – Straight Talking – Klare taal

Hoe creëer je zelfsturende teams die goed samenwerken en goede resultaten halen? Met onze training Straight Talking – Klare Taal leren medewerkers de mentale stemmingen van collega’s te herkennen en erkennen en daardoor beter te communiceren.
arrows-greenLees meer

Soorten trainingen

Naast onze open trainingen en kennismakingsworkshops bieden we One Minute Coaching ook aan in andere vormen. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op voor een training op maat.

Neem contact met ons op

Incompany awareness sessies

In 1,5 uur tijd leren en ervaren de deelnemers de basisprincipes van One Minute Coaching. De persoonlijke mindset en de manieren om deze zelf te bedienen staan centraal. Het verhoogt de effectiviteit van het beïnvloeden in het ‘hier en nu’, waardoor medewerkers zich flexibeler opstellen en zich sneller committeren aan opdrachten.

Neem contact met ons op!

Interactieve workshops

In deze workshops (die 1,5 tot 3,5 uur duren) gaan de deelnemers aan de slag met de vier mentale stemmingen en de communicatietechnieken. Trainingsacteurs faciliteren op speelse wijze om de mentale stemmingen van de ander te herkennen, erkennen en te beïnvloeden. Concrete praktijksituaties vormen de basis van deze workshops en nodigen alle deelnemers uit te oefenen.

Neem contact met ons op!

Trainingen 60 Seconds op de werkplek

Teamleiders en supervisors trainen in 2 tot 3,5 uur met One Minute Coaching on-the-job om de mentale stemmingen van de medewerkers te herkennen, erkennen en beïnvloeden. Door direct na een call de mindset van de agent te coachen, raakt de agent eerder gecommitteerd en worden klantgesprekken effectiever. Dit geeft resultaatverbetering op NPS, sales en klanttevredenheid.

Neem contact met ons op!