One Minute Coaching training op maat

Als leidinggevende wil je dat je team en de medewerkers in je team het beste uit zichzelf halen.
Je wilt motiveren en inspireren in het moment zonder ellenlange gesprekken te voeren. De training One Minute Coaching geeft je de kans om meer uit jezelf, de individuele medewerker en je team te halen. Hoe?

Door ‘one minute at a time’ een medewerker in zijn mentale stemming (mindset)  te beïnvloeden. Dat doe je in het moment, zodat je direct inspeelt op de mentale processen.

Bekijk hier in slechts 1 minuut per video een voorbeeld van:

Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers. Onze trainingen worden gegeven door trainers die veerkracht laten zien. Trainers die als geen ander weten hoe je in ‘One Minute’ het beste uit een ander kan halen.

Inschrijven

Trainingsaanbod

Naast onze open trainingen en kennismakingsworkshops bieden we One Minute Coaching ook aan in andere vormen. Er is altijd wel een vorm die aansluit bij jouw wensen of die van de organisatie. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Incompany awareness sessies

(duur:1,5 uur)

De deelnemers leren en ervaren in korte tijd de basisprincipes van One Minute Coaching. De persoonlijke mindset en de manieren om deze zelf te bedienen staan centraal. Het verhoogt de effectiviteit van het beïnvloeden in het ‘hier en nu’, waardoor medewerkers zich flexibeler opstellen en zich sneller committeren aan opdrachten.

Interactieve workshops

(duur: 1,5 tot 3,5 uur )

In deze workshops gaan de deelnemers aan de slag met de vier mentale stemmingen en de communicatietechnieken. Trainingsacteurs faciliteren op speelse wijze om de mentale stemmingen van de ander te herkennen, erkennen en te beïnvloeden. Concrete praktijksituaties vormen de basis van deze workshops en nodigen alle deelnemers uit te oefenen.

Trainingen 60 Seconds op de werkplek

(duur: 2 tot 3,5 uur)

Teamleiders en supervisors trainen met One Minute Coaching on-the-job om de mentale stemmingen van de medewerkers te herkennen, erkennen en beïnvloeden. Door direct na een call de mindset van de agent te coachen, raakt de agent eerder gecommitteerd en worden klantgesprekken effectiever. Dit geeft resultaatverbetering op NPS, sales en klanttevredenheid.

Ambassadeurssessies

(duur: 2 uur)

Ambassadeurs zijn leidinggevenden die het geleerde borgen binnen de eigen organisatie. Ze voelen zich  verantwoordelijk voor het vasthouden van het gedachtegoed van One Minute Coaching. In enkele ambassadeurssessies wordt er getraind om effectiever om te gaan met de waan van dag, kenmerkend voor de afdeling, de business unit of het bedrijf.