One Minute Resources
One Minute Coaching voor HR-managers

Misschien komt deze situatie je bekend voor?

Een verpleegkundige beschreef laatst hoe ze onder haar werkdruk bezweek. ‘Ik vergat zelfs te eten’.
Ze is niet de enige. Bijna de helft van de verpleegkundigen overweegt te stoppen door de te hoge werkdruk. Dat blijkt uit een peiling van de beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden. De gezondheidszorg is geen uitzondering. Stress komt in elke branche voor.

Soms wordt verminderd plezier in werk gezien als reden van werkdruk, maar de meeste mensen houden van hun werk. Een race tegen de klok, spanningen op de werkvloer, niet op het juiste niveau functioneren en onzekerheid over de toekomst, maakt dat veel mensen hun werk niet meer leuk vinden en er doodmoe van worden.

Als HR-manager zit je meestal tussen twee vuren

Je moet van je de directeuren je personeel efficiënt inzetten, terwijl klanten het uiterste willen en de medewerkers hun werk met aandacht willen uitvoeren om kwaliteit te leveren. Hoe ga je met zo’n situatie om?

De training One Minute Resources helpt je als HR-manager om:

  • Om te gaan met de werkdruk van collega’s en medewerkers
  • Je eigen verwachtingen bewust te worden en te managen
  • De gemoedstoestanden van je collega beter te herkennen, erkennen en beïnvloeden.

Hierdoor wordt het makkelijker te anticiperen op werksfeer en (de) motivatie om zo negatieve ontwikkelingen voor te zijn. Je weet daardoor:

  • Je collega’s beter in te zetten
  • Ze veerkrachtiger te maken
  • Te zorgen dat ze niet bezwijken onder hoge werkdruk en stress

Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers.

Onze trainingen worden gegeven door trainers die veerkracht laten zien. Trainers die als geen ander weten hoe je in ‘One Minute’ het beste uit een ander kan halen.

Inschrijven

Open trainingen

[tabby title=”Info”]

One Minute Resources

(duur: 3 x 1 dagdeel)

Deze training leert HR-managers, – adviseurs en -medewerkers om in 1 minuut hun doel te bereiken. Verrijk je kennis en leer effectiever omgaan met onderwerpen als: werkdruk, ziekteverzuim en burn-outs.

In 3 dagdelen ga je aan de slag met de basisprincipes van het One Minute Coachen. Na de training One Minute Resources zul je in staat zijn om:

  • Om te gaan met de werkdruk van collega’s en medewerkers
  • Je eigen verwachtingen bewust te worden en te managen
  • De gemoedstoestanden van je collega’s beter te herkennen, erkennen en beïnvloeden.

Hierdoor wordt het makkelijker te anticiperen op de werksfeer binnen teams en op de afdelingen.

Voor wie?

HR-managers, -adviseurs en -medewerkers

Je bent als HR-manager voortdurend bezig met wat mensen boeit en bezighoudt, maar ook wat mensen weerhoudt om in beweging te komen. Er zijn ontzettend veel technieken, maar waarom duurt het vaak zo lang voordat die technieken daadwerkelijk effect hebben?

One Minute Coaching helpt je in het herkennen en erkennen van (de) motivatie, het vergroten van je beïnvloedingskracht en bewerkstelligen van gedragsverandering. Dit is de essentie van je werk als HR-manager. Is het immers niet jouw taak om middels die gedragsverandering vooruitgang te creëren?

[tabby title=”Datum/locatie”]

Trainingsdata

Begin 2018 (meer informatie volgt) 

Tijd

Nog niet bekend (meer informatie volgt) 

Locatie

Nog niet bekend (meer informatie volgt)

[tabby title=”Investering”]

€ 1.195,00 voor drie dagdelen

Deze training is makkelijk en direct toepasbaar in de praktijk, door de hands-on benadering. Geen lange theorieën maar praktijkoefeningen die ervoor zorgen dat je direct resultaat zult boeken!

Na de One Minute Resources training van drie dagdelen ben je in staat de mindset van je collega’s en medewerkers beter te lezen, je timet je interventies beter en brengt de ander in beweging.

[tabby title=”Informatie?”]

Wilt u op de hoogte blijven van de startdatum van deze training?

[contact-form-7 id=”2656″ title=”Inschrijven open trainingen”]

[tabbyending]

Trainingsaanbod op maat

Naast onze open trainingen en kennismakingsworkshops bieden we One Minute Coaching ook aan in andere vormen. Er is altijd wel een vorm die aansluit bij jouw wensen of die van de organisatie. Bekijk de trainingen op maat of neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen