One minute coaching

One Minute Coaching

Medewerkers met een topsportmentaliteit, die mentaal veerkrachtig zijn, kunnen optimaal presteren. Maar hoe krijg je hen zo ver? Dat is makkelijker en minder tijdrovend dan je denkt.
De begeleiding van je medewerkers bestaat vaak uit korte momenten. “Heb je even?” De training One Minute Coaching geeft jou als leidinggevende, de kans meer uit deze momenten te halen.
arrows-greenLees meer

60 seconds to impress

60 Seconds to Impress

Een goed telefoongesprek voeren is een vak. Elke call geconcentreerd uitvoeren en steeds opnieuw de uitdaging aangaan om ieder telefoongesprek succesvol te laten verlopen is topsport. Hoe zorg je ervoor, als professional, dat bellen leuk is en blijft? Met onze training 60 Seconds to Impress trainen we de mentale veerkracht van medewerkers met intensief klantcontact.
arrows-greenLees meer

Straight talking - Klare taal

Straight Talking – Klare taal

Hoe creëer je zelfsturende teams die goed samenwerken en goede resultaten halen? Met onze training Straight Talking – Klare Taal leren medewerkers de mentale stemmingen van collega’s te herkennen en erkennen.
arrows-greenLees meer

One Minute Resources

One Minute Resources

Je bent als HR-manager voortdurend bezig met wat mensen boeit en bezighoudt, maar ook wat mensen weerhoudt om in beweging te komen. Er zijn ontzettend veel technieken, maar waarom duurt het vaak zo lang voordat die technieken daadwerkelijk effect hebben?
arrows-greenLees meer

Train de trainer

Trainerspleiding One Minute Coaching

Ben je trainer of consultant en sta je regelmatig voor groepen mensen? Dan is de opleiding voor trainer One Minute Coaching wat voor je. Het leert je effectief omgaan met weerstand, geeft meer zelfvertrouwen in het omgaan met groepen en geeft mentale veerkracht.
arrows-greenLees meer

Membership One Minute Coaching

Het membership voor trainers, acteurs en consultants voorziet in het verdiepen van de vaardigheden en de instelling van One Minute Coaching. Ingehuurde professionals als trainers, acteurs en consultants worden immers veelvuldig getoetst op de principes van ‘practice what you preach’.

Gedurende minimaal drie en maximaal zes dagdelen per jaar  worden deze principes bij alle members getraind zodat One Minute Coachen uiteindelijk een ‘way of life’ wordt.  Daarnaast intensiveren en verdiepen een aantal intervisie-momenten de onderlinge samenwerking tussen de deelnemers en wordt het netwerk van de professional vergroot.
arrows-greenLees meer