Wat is One Minute Coaching?

De One Minute Coaching methode heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of het sportteam een duwtje in de rug te geven om het doel te bereiken. Dit time-out principe is een uitstekend middel om invloed uit te oefenen in het hier en nu. Het blijkt in veel gevallen effectiever dan een gesprek van een uur. Uitgangspunt voor deze aanpak is de mindset van de mens.

Er zijn vier mentale stemmingen waar mensen zich vaak niet van bewust zijn. Door het herkennen, erkennen en voortdurend beïnvloeden van die mindset ontstaat een topsportmentaliteit. Een mentaliteit die je veerkrachtig om laat gaan met alle omstandigheden. Bekijk hier in 1 minuut een voorbeeld van een One Minute Coaching met de communicatietechnieken inspireren en confronteren.

 

Waarom wil je One Minute Coaching toepassen?

One Minute Coaching leert jou als professional bewuster en trefzekerder om te gaan met dagelijkse praktijksituaties. Zodat je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat medewerkers zelf op zoek gaan naar het antwoord. Je weet hoe je de mindset op de werkvloer kunt beïnvloeden, zo dat medewerkers zin krijgen om iets te leren. Je merkt dat je in korte tijd nog meer kunt bereiken met de mensen waar je mee werkt. Schrijf je nu in voor de kennismakingsworkshop of open training One Minute Coaching en ontdek dat deze manier van coaching jou het volgende oplevert:

  • Krachtige keuzes in het al of niet ingaan op de inhoud.
  • Een grotere beïnvloedingskracht doordat je soms bewust geen vragen stelt.
  • Handvatten voor de dagelijkse praktijk in het hier en nu.

 

Kennismakingsworkshop One Minute Coaching

Deze kennismakingsworkshop is bedoeld voor teamleiders, managers, afdelingshoofden en chefs. Het bied je tevens een goede gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Op een interactieve manier maak je kennis met de uitgangspunten van het One Minute Coachen. De trainer en trainingsacteur brengen je op speelse wijze in specifieke en herkenbare praktijksituaties die 1-op-1 vergelijkbaar zijn met jouw praktijksituaties. Aan het einde van deze workshop:
• Ben je je veel bewuster van je persoonlijke beïnvloedingskracht op het motiveren en presteren van mensen.
• Wil je dit direct in de praktijk brengen.

De kosten voor de kennismakingsworkshop zijn € 95,00 excl. BTW, incl. het boek One Minute Coaching – Impact in 60 seconden van Victor Mion. De workshop vindt plaats bij MAKEBLIJDE in Houten.

Inschrijven voor de kennismakingsworkshop One Minute Coaching

 

Open training One Minute Coaching

De open training One Minute Coaching is bedoeld voor leidinggevenden, teamleiders, hoofden en managers. De training bestaat uit:

  • Drie dagdelen
  • Uitdagende praktijkopdrachten voor je eigen werkomgeving. De trainer en trainingsacteur brengen je op speelse wijze in specifieke en herkenbare praktijksituaties die 1-op-1 vergelijkbaar zijn met situaties op de werkvloer. Door de vele oefeningen merk je dat je steeds meer grip krijgt op praktijksituaties die je voorheen ingewikkeld vond. Je leert in korte tijd positieve, inspirerende aandacht te geven.

Aan het einde van dit traject:

  • Herken je de mindset van de ander direct en ben je in staat deze positief te beïnvloeden.
  • Ga je veerkrachtiger met allerlei praktijksituaties om
  • Coach je je medewerkers beter en ben je er minder tijd mee kwijt
  • Ben je in staat je medewerkers met meer gemak te motiveren

Je investering voor de open training is € 1.195,00 excl. BTW. De training vindt plaats bij Makeblijde in Houten.

Inschrijven voor de open training One Minute Coaching