Wat is One Minute Coaching?

De One Minute Coaching methode heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of het sportteam een duwtje in de rug te geven om zijn doel te bereiken. Dit ‘zestig seconden principe’ blijkt een uitstekend middel om invloed uit te oefenen in het ‘hier en nu’: coaching binnen een minuut kan in veel gevallen effectiever zijn dan een gesprek van een uur.

Uitgangspunt voor deze aanpak is de mindset van de mens. Er zijn vier mentale stemmingen waar mensen zich vaak niet van bewust zijn. Door het verruimen van de grip op die mindset ontstaat een topsportmentaliteit. Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers. Bekijk hier in slechts 1 minuut per film een voorbeeld van inspireren en confronteren.

Waarom wil je One Minute Coaching toepassen?

One Minute Coaching leert jou als leidinggevende bewuster en trefzekerder om te gaan met dagelijkse praktijksituaties en veel meer te bereiken met je medewerkers in een kortere tijd.
Schrijf je nu in voor de workshop “Introduction One Minute Coaching” en ontdek dat deze manier van coaching jou het volgende oplevert:

  • Meer inzichten in hoe je met je medewerkers om kunt gaan.
  • Een grotere beïnvloedingskracht.
  • Handvatten voor de dagelijkse praktijk.
  • Inspiratie om dingen anders aan te pakken.
  • Veel tijd omdat je hierna een methode kent die sneller werkt.

Inschrijven voor kennismakingsworkshop

Introduction One Minute Coaching

De kennismakingsworkshop “Introduction One Minute Coaching” is bedoeld voor leidinggevenden.
Op een interactieve manier maak je kennis met de uitgangspunten van het One Minute Coachen. De trainer en trainingsacteur brengen je op speelse wijze in specifieke en herkenbare praktijksituaties die 1-op-1 vergelijkbaar zijn met situaties op de werkvloer.

Aan het einde van deze workshop:

  • Ben je je veel bewuster van je persoonlijke beïnvloedingskracht op het motiveren en presteren van mensen.
  • Wil je dit direct in de praktijk brengen.

De kosten voor de kennismakingsworkshop zijn slechts € 95 excl. BTW, incl. het boek One Minute Coaching – Impact in 60 seconden van Victor Mion. De workshop vindt plaats bij Makeblijde in Houten.

Inschrijven voor kennismakingsworkshop

 

Inschrijven voor kennismakingsworkshop

[contact-form-7 id=”1981″ title=”Inschrijven open trainingen_copy”]